2009-10-08

Sült özlapocka és borda

Mivel itt szombat ünnep nap volt és én ezt elfelejtettem nem volt itthon más hús csak őz.És mivel azért kell a hús úgy döntöttem akkor meg csinálom.
A húst szépen megtakarítottam,és meg szurkáltam.Ezután tepsibe rakva mindkét oldalát fűszereztem : fokhagyma sóval,borssal,thymiannal,köménnyel,raktam a tepsibe boróka bogyót,olíva olajat és felöntöttem félliter zöldség leves alappal.Majd félóránként forgatva meg sütöttem.Mellé főtt krumpli volt aminek a levébe szárított provenzi fűszert és sót raktam.
A borda volt a legfinomabb ami egészen átvette az ízeket.A lapockának pedig a külseje ahol jól átjárták az ízek.Most már tudom miért jó éjszakára bepácolni. :-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen jól hangzik megpróbálom